Paardensport Vlaanderen

Jumping Mechelen: Niels Bruynseels wint Grote Prijs Sport Vlaanderen, podium volledig VLP!

29-12-2017 · EVW

Wat een avond, wat een sfeer! Op de voorlaatste avond van Jumping Mechelen ging in de Nekkerhal de Grote Prijs Sport Vlaanderen door op een hoogte van 1m50. De zaal zat bomvol en de spanning was te snijden. Iedereen was benieuwd wie van deze topruiters de Grote Prijs op zijn of haar naam kon schrijven.

Niels Bruynseels kwam als laatste de ring in met Gancia de Muze en wist de spanning er in te houden, maar hij zette een supersnelle ronde neer en won! Het publiek ging volledig uit zijn dak!

Maar dat is niet alles, het volledige podium kleurde VLP!

Het zag er even naar uit dat Pieter Devos zou winnen, maar Niels wist op het einde nog die eerste plaats af te troeven met een barrage van 31,51 seconden. Pieter Devos had reeds een barrageparcours van 31,71 seconden neergezet met Apart. Ook plaats drie en vier waren voor VLP-ruiters. Op drie eindigde Nicola Philippaerts met H&M Harley vd Bisschop en de vierde plaats was voor Christophe Vanderhasselt die ook met Identity Vitseroel een schitterende barrage reed.

De volledige top 3 bestaat uit voormalige VLP-Talenten van het Jaar. Wat zijn we trots! Proficiat!

Klik hier voor de resultaten van de Grote Prijs Sport Vlaanderen.